Skipas Kleinwalsertal

De skipas is geldig voor 47 banen en liften in het skigebied Kleinwalsertal-Oberstdorf

Als extra service reserveren wij de skipassen en zorgen dat deze klaar liggen in uw accommodatie op de dag van aankomst! 

Prijzen voor de skipassen in het winterseizoen 2016/2017 zijn als volgt (let wel; voor iedere pas wordt EUR 2,00 borg berekend. Deze ontvangt u retour zodra u de verlopen skipas weer onbeschadigd inlevert):

Alle Prijzen (PDF)

Bestelformulier voor skipassen

Uw gegevens
Verplicht veld: Voornaam
Verplicht veld: Achternaam
Verplicht veld: Mobiel
Verplicht veld: E-mailadres
Verplicht veld: Naam accommodatie
Uw wensen
Uw bericht

Sluit een annuleringsverzekering altijd af om financiële teleurstelling bij annulering te voorkomen.

We gaan zorgvuldig met

Na ontvangst van het bestelformulier ontvangt u van ons een factuur. Dit is tevens uw bevestiging. Wij dragen zorg dat uw skipassen in de accommodatie worden klaargelegd op de dag van aankomst. Het scheelt u ter plaatse veel (wacht)tijd en uw vakantie en skicursus kunnen dan ook gelijk beginnen.

Per skipas wordt er EUR 2,00 borg berekend. Deze borg ontvangt u weer terug bij het inleveren van de onbeschadigde skipassen. Dit is mogelijk bij elke berg baan en lift.

Vanaf een 8-daagse skipas is een pasfoto nodig.

Vanaf 6 maart 2016 kunnen kinderen vanaf geb. 2000 op de zondag gratis gebruik maken van alle banen en liften, onder begeleiding van een ouder met een geldige skipas.

Skipas voor het skigebied Oberstdorf-Kleinwalsertal

Op deze pagina vindt u alle prijzen en informatie terug over de skipas die geldig is voor het Oostenrijkse Kleinwalsertal en het Zuid-Duitse Oberstdorf. De idyllische plaats Oberstdorf zal bij de meeste liefhebbers van wintersport bekend zijn om de jaarlijkse "Vierschanzentournee" die altijd na kerst van start gaat. Door de unieke ligging is er dus een veelvoud mogelijk aan wintersport en daardoor is het een zeer geliefde bestemming. De skipas kunt u per dag aanschaffen, maar ook voor bijvoorbeeld meerdere dagen. Er zijn talloze mogelijkheden die ervoor zorgen dat de aanschaf ervan aansluit bij uw vakantieplanning.

De complete prijslijst vindt u terug op onze website en kunt u ook als PDF downloaden. De skipas is geldig voor in totaal 48 bergbanen en liften. Voor vragen kunt u altijd terecht bij Topits.nl.