Wie zijn wij

Topits is een Nederlands online vakantieplatform voor accommodaties en winter- en zomerarrangementen in het Oostenrijkse Vorarlbergse Kleinwalsertal. Kleinwalsertal is bij vele Nederlanders nog steeds het meest onbekende stukje Oostenrijk, ofschoon er zoveel accommodaties en sportieve mogelijkheden in zomer en winter zijn. Het grote voordeel is de geringe afstand, als ook de sneeuwzekerheid. Vanaf Utrecht bedraagt de afstand 800 KM. Het gebied is sneeuwzeker vanaf eind november tot medio april. Daar het gebied geheel omgeven wordt door de Allgäuer Alpen, biedt het ook in de zomermaanden vele mogelijkheden, zoals mountainbiken, wandelen en kletteren.

Wij bieden de keuze uit zorgvuldig geselecteerde accommodaties en sportieve mogelijkheden, die zich vooral onderscheiden door de persoonlijke service, goede ligging en een juiste prijs- en kwaliteitsverhouding.

Bezoekers kunnen de aanbieders direct bereiken voor een opgave van prijs en beschikbaarheid via een rechtstreeks contactformulier. De definitieve reservering vindt ook direct plaats bij de betreffende aanbieder.

Topits draagt zorg dat de omschrijving van de aangeboden arrangementen zo veel als mogelijk in de Nederlandse taal worden aangegeven én voor de marketing in Nederland en België om een zo groot mogelijk publiek te bereiken. De zoekmachineoptimalisatie (SEO), voor een zo hoog mogelijke notering in Google, wordt maandelijks uitgevoerd door Werbewind. Ook de evenementen worden maandelijks ge-update. Verder is er een directe link naar Zoover, waar de beoordelingen van de gasten over de betreffende accommodatie terug te vinden zijn.

Wilt u als aanbieder ook gemeld worden op onze website; neem dan contact met ons op en wij zullen u uitgebreid informeren over de diverse mogelijkheden. Door onze jarenlange ervaring in het Kleinwalsertal (enkele jaren direct gevestigd geweest), kunnen bezoekers ons ook altijd bereiken voor bijzondere vragen over het gebied en/of de aanbieder.

Gegevens:

Hoofdkantoor:
Topits Travel
Holthuizerstraat 9, 7482ES, Haaksbergen, The Netherlands

Topits Travel is een activiteit van Berg en Meer Alpenvakanties.

Telefoon +31 (0)53 2303655 E-Mail: contact@topits.nl Internet: www.topits.nl